Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın önünü kesmek

Rüyada saçın önünü kesmek

Rüyada saçın önünü kesmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, iyi hissedeceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine delalettir.

Rüyada saçın önünü kesmek gördüyseniz:

  • Çaba göstermeksizin durumun kendi kendine düzelmesini beklerseniz, zaman kaybı yaşanabilir.

Rüyada saçının önünü kesmek maddi imkânlarının azalacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, evli olan kimseler için evlatlarının gününü görmeye veya çocuğu olmayanların birden fazla çocuğu olacağına delalet eder.

Rüyada saçın önünü kesmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun önünü kesmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, bol rızık sahibi olunacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine alamet eder.

Rüyada gelin arabasının önünü kesmek belalı kimselerle karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına yorulur.

Rüyada akan suyun önünü kesmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçın önünü kestirmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına rivayet eder.

Rüyada saçının önünün beyazladığını görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada saçının ön tarafının döküldüğünü görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments