Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ıslak saç görmek

Rüyada ıslak saç görmek

Rüyada ıslak saç görmek zarar edeceği bir döneme gireceğine, yükünün hafifleyeceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine delalettir.

Rüyada ıslak saç gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki herkes yeterince dürüst, sadık veya belli konular için yeterli olmayabilir.

Rüyada saçını ıslak görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine yorulur.

Rüyada saçın ıslak olduğunu görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, zor günler geçirileceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçları ıslak olmak kısmetinin kendinden yana olacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına inanılır.

Rüyada ıslak saç kurutmak para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ıslak saçı kurutmak rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, evi yoksa ev alacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ıslak saç görmek zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarının ıslak olduğunu görmek kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada saçının ıslak olduğunu görmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, işlerdeki verimin artacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments