Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının memelerini görmek

Rüyada arkadaşının memelerini görmek

Rüyada arkadaşının memelerini görmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının memelerini gördüyseniz:

  • İmajınızı yenilemeniz gerekiyor.

Rüyada arkadaşının memesini görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, çok güzel günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının memelerini görmek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının memesini emmek aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasını memesini görmek çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir kızın memesini görmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi memeni emmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, suç işleyeceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine alamet eder.

Rüyada kendi memesini görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın memesi ellemek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments