Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi memesini görmek

Rüyada kendi memesini görmek

Rüyada kendi memesini görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, mutluluğunu çoğaltacağına inanılır.

Rüyada kendi memesini gördüyseniz:

  • Gerçekleri anlatarak veya doğruları dile getirerek sizin için önemli kişileri etkileme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada memeden süt akmak darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının memelerini görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Rüyada kadın memesinden süt emmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine yorulur.

Rüyada kendi memesini görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada memeden süt gelmesini görmek sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine işarettir.

Rüyada başka kadının memesini görmek ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada kadının memesini emmek hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, alın terinin karşılığını alacağına delalettir.

Rüyada memeden süt gelmek günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments