Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi memeni emmek

Rüyada kendi memeni emmek

Rüyada kendi memeni emmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, dertlerinin unutulacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına alamet eder.

Rüyada kendi memeni emmek gördüyseniz:

  • Kendinize olduğu kadar ona da hoşgörülü olun.

Rüyada memeden emmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesinin memesini emmek onlarla arasının açılacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada erkek memesi emmek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi memesini emmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine inanılır.

Rüyada anne memesi emmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, şöhret ve itibar kazanacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin memesini emmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin memesinden süt emmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının memesini emmek yeni bir eve sahip olunacağına, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments