Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının memesini görmek

Rüyada arkadaşının memesini görmek

Rüyada arkadaşının memesini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının memesini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerden beklentileriniz varsa hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının memelerini görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının memesini emmek yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının memesini görmek üzücü olaylar yaşanacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine işaret eder.

Rüyada başkasının memesini emmek hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına yorulur.

Rüyada sevgilinin memesini görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada memenin üstünde kıl görmek kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına alamet eder.

Rüyada birinin memelerini görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, kötü günlerinin biteceğine, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada kadın memesinden süt sağmak kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments