Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını memesini görmek

Rüyada başkasını memesini görmek

Rüyada başkasını memesini görmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, onların kıymetini bileceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işarettir.

Rüyada başkasını memesini gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu, iş hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda sezgilerinize güvenmeniz durumunda en doğru yaklaşımla ilerleme şansınız olabilir.

Rüyada memeden süt gelmesi emzirmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük kadın memesi görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eşinin memesini görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada koyun memesi görmek kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada memesinden kan geldiğini görmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, iş yaptığı kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada memesinin şiştiğini görmek karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya rivayet etmektedir.

Rüyada memenin açık olduğunu görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, büyük zararlara uğrayacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada kızın memesini ellemek bolluğun sürekli olacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments