Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi mezarının kazıldığını görmek

Rüyada kendi mezarının kazıldığını görmek

Rüyada kendi mezarının kazıldığını görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, haneye nifak gireceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kendi mezarının kazıldığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya ailenizle paylaşabileceğiniz değerli bilgileriniz var.

Rüyada yeni kazılmış mezar görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada mezar kazılmasını görmek gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada mezarının kazıldığını görmek bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına delalettir.

Rüyada mezar kazılırken görmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına delalet eder.

Rüyada kazılmış boş mezar görmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına işaret eder.

Rüyada kazılan mezar görmek ondan şifa göreceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine delalettir.

Rüyada kazılı mezar görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi mezarının kazıldığını görmek rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments