Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar kazılmasını görmek

Rüyada mezar kazılmasını görmek

Rüyada mezar kazılmasını görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, işiyle nam salacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada mezar kazılmasını gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinin, bağlantının ya da iş birliğinin düzeleceğine dair inancınızı kaybetmemelisiniz.

Rüyada mezar kazıldığını görmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, güzel olaylarla karşılaşılacağına, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada kazılı mezar görmek vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, zorluklarını aşacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada mezar kazılırken görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine işaret eder.

Rüyada kazılmış mezar görmek elinin bolluk göreceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına delalet eder.

Rüyada mezarın kazıldığını görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine alamet eder.

Rüyada mezarının kazıldığını görmek kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına inanılır.

Rüyada yeni kazılmış mezar görmek kalkınacağına, ilerleyeceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada mezar kazılmasını görmek sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments