Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar kazılırken görmek

Rüyada mezar kazılırken görmek

Rüyada mezar kazılırken görmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, hedeflere ulaşılacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, yaptığı başarılı ve büyük çalışmalar sayesinde işlerini yoluna sokacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına delalet eder.

Rüyada mezar kazılırken gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, yanıltıcı etkiler, yanlış anlaşılma, yanlış kararlar alma veya yanıltılma türünde etkiler ön plana çıkıyor.

Rüyada mezarın kazıldığını görmek yardıma muhtaç olan insanlara yardım edeceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada boş kazılmış mezar görmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarının kazıldığını görmek sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kazılmış mezar görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, şansın ve kısmetin kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi mezarının kazıldığını görmek geleceğin güzel olacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine rivayet eder.

Rüyada mezar kazıldığını görmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına yorulur.

Rüyada kazılı mezar görmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, gelirinin de artmayacağına işarettir.

Rüyada kendi mezarını kazılmış görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments