Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kazılmış mezar görmek

Rüyada kazılmış mezar görmek

Rüyada kazılmış mezar görmek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, karın artacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada kazılmış mezar gördüyseniz:

  • Bir an da eski arkadaşlarınız, ortaklarınız, müşterileriniz veya akrabalarınızla görüşmek isteyebilirsiniz.

Rüyada kazılı mezar görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada kazılmış mezar görmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, isteklerini yerine geleceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar kazıldığını görmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine delalet eder.

Rüyada kazılmış boş mezar görmek yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada mezarın kazıldığını görmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, kazancının artacağına, istenmediğiniz bir yere gitmeye alamet etmektedir.

Rüyada kendi mezarını kazılmış görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kendine çeki düzen vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarının kazıldığını görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi mezarının kazıldığını görmek sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, pek çok olumlu gelişmelere, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments