Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi mezarına gitmek

Rüyada kendi mezarına gitmek

Rüyada kendi mezarına gitmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, ele geçen parada artış olacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada kendi mezarına gitmek gördüyseniz:

  • İsteklerinizi alabilmek için duygusal baskı uygulama ihtimaliniz var.

Rüyada ölmüş birinin mezarına gitmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, güzel ameller işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığa doğru gitmek çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin mezarına gitmek bir sebeple sorun yaşayacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi mezarına gitmek üzüleceğine, masrafların altında kalacağına, mallarının da hayırlı olacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlığa gideceğini görmek planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada mezara gitmek işlerinin bollaşacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlikle mezarlığa gitmek bahtın açık olmasına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezara ziyarete gitmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments