Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin mezarına gitmek

Rüyada ölmüş birinin mezarına gitmek

Rüyada ölmüş birinin mezarına gitmek sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, kıtlığın meydana geleceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin mezarına gitmek gördüyseniz:

  • Olayları hızlandırmaya veya zorlamaya çalışmak yerine, bırakın akışında devam etsin.

Rüyada birinin mezarına gitmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada mezarlığa gidip fatiha okumak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığa gidip dua etmek konforunu ve rahatını yitireceğine, başarıdan başarıya koşacağına, beklenen mirasın alınacağına alamet eder.

Rüyada akşam mezarlığa gitmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, tartışmalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezara gitmek neşe ve sevinç içinde olacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlığa gidip ağlamak kavgaların biteceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine işarettir.

Rüyada mezarlığa gitmek herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada mezarlığa gitmek istemek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, dargınların barışacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments