Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin mezarına gitmek

Rüyada birinin mezarına gitmek

Rüyada birinin mezarına gitmek işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada birinin mezarına gitmek gördüyseniz:

  • Karışık durumlar su yüzüne çıkmak üzere olabilir.

Rüyada mezarlığa ziyarete gitmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına işaret eder.

Rüyada mezara gidip dua etmek büyük bir ferahlama yaşayacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığa gitmek elinin sıkışacağına, varolan borçların ödeneceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gece mezara gitmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığa gitmek istemek geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Rüyada mezara ziyarete gitmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, başarısız olacağına, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına işaret eder.

Rüyada mezarlığa gidip dua etmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada mezarlığa gidememek ağız tadından olacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments