Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa doğru gitmek

Rüyada mezarlığa doğru gitmek

Rüyada mezarlığa doğru gitmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, refaha erileceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlığa doğru gitmek gördüyseniz:

  • Bekleyip görmeyi tercih etmeniz size duyulan saygıyı arttırabilir.

Rüyada mezarlığa doğru gitmek yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, elinin sıkışacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına yorulur.

Rüyada mezarlığa doğru koşmak hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığa doğru yürümek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabeye doğru gitmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ışığa doğru gitmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, güzel günlerin kapıda olacağına delalet etmektedir.

Rüyada denize doğru gitmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, alım gücünü yitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havaya doğru uçmak gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına rivayet eder.

Rüyada yukarıya doğru yürümek iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments