Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi mezarına dua okumak

Rüyada kendi mezarına dua okumak

Rüyada kendi mezarına dua okumak yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine, iyileşme göstereceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kendi mezarına dua okumak gördüyseniz:

  • Bazı tekliflerde veya davetlerde bulunmadan önce, çok iyi düşünmelisiniz.

Rüyada mezarda dua okumak enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına yorulur.

Rüyada mezar üzerinde dua okumak o işin tüm risklerini göze alacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada mezarın başında dua okumak istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, siparişlerinin çoğalacağına inanılır.

Rüyada mezarlığa gitmek dua okumak çok kıskanacağı bir kişi olacağına, fakirleşeceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına inanılır.

Rüyada mezarlıkta dua okumak endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada mezarlıkta dua okuduğunu görmek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezara dua okumak zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar başında dua okumak haram yollardan mal sahibi olunacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, işlerini hafifleteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments