Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezar üzerinde dua okumak

Rüyada mezar üzerinde dua okumak

Rüyada mezar üzerinde dua okumak zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, yaşam tecrübesi edineceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, sorununu kolayca çözeceğine rivayet eder.

Rüyada mezar üzerinde dua okumak gördüyseniz:

  • Eğlenceli fikirler veya keyifli planlar söz konusu olabilir ya da bir şekilde kazançlı olacağınız gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada mezarlıktan geçerken dua okumak amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, saygınlığının da artacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine delalet eder.

Rüyada mezara dua okumak çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine delalettir.

Rüyada mezarın başında dua okumak sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, kazancının bol olacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına delalet eder.

Rüyada mezarlığa gitmek dua okumak ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, ortak edineceğine yorulur.

Rüyada kendi mezarında dua okumak kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlara dua okumak işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına işaret eder.

Rüyada mezarlıkta dua okuduğunu görmek işinde aranan biri haline geleceğine, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına tabir olunur.

Rüyada kendi mezarına dua okumak üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, yol arkadaşlığı yapılan biri ile yüklü kazanç elde edileceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments