Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın başında dua okumak

Rüyada mezarın başında dua okumak

Rüyada mezarın başında dua okumak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, tövbe etmeden vefata, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına delalet eder.

Rüyada mezarın başında dua okumak gördüyseniz:

  • Kişisel olarak yapacağınız bazı girişimlerle yakın çevrenizdeki birbirine dargın kimseleri ya da arkadaşlarınızı arabulucu görevi üstlenerek barıştıracaksınız.

Rüyada mezarın başında dua okumak bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, başarıdan başarıya koşacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar başında dua okumak bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine rivayet eder.

Rüyada kabir başında dua okumak kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, malının artmasına, bereketlenmesine işaret eder.

Rüyada ölünün başında dua okumak uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, işten arta kalan zamanının çoğunu evde ailesi ile kendi halinde bir yaşam sürerek geçireceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine rivayet eder.

Rüyada kurana başlama duasını okumak konfor içinde yaşayacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada mezarlık başında dua etmek çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, işlerin devam edeceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarın başında dua etmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada kendi mezarı başında dua etmek elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments