Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarda dua okumak

Rüyada mezarda dua okumak

Rüyada mezarda dua okumak eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına alamet eder.

Rüyada mezarda dua okumak gördüyseniz:

  • Aşırı masraflardan kaçının.

Rüyada mezarlık dua okumak çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarda dua okumak insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, ayaklandıracağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlara dua okumak kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, Ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine inanılır.

Rüyada mezarlıktan geçerken dua okumak kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta dua okuduğunu görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıktan geçip dua okumak rahat bir hayatı olacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada kendi mezarına dua okumak işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, karanlığın biteceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine alamet eder.

Rüyada mezara dua okumak karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, sırların ortaya çıkmasına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments