Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta dua okuduğunu görmek

Rüyada mezarlıkta dua okuduğunu görmek

Rüyada mezarlıkta dua okuduğunu görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta dua okuduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda diplomatik davrandığınızdan veya politik konuşmalar, sunumlar ya da açıklamalar yaptığınızdan emin olabilirsiniz.

Rüyada mezarlık dua okumak bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta dua okuduğunu görmek dertlerin ve sorunların biteceğine, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, endişelerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar başında dua okumak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendi mezarında dua okumak ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlıktan geçerken dua okumak kötü haberler alacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada mezarda dua okumak hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına inanılır.

Rüyada mezara dua okumak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine alamet eder.

Rüyada mezarlığa gitmek dua okumak anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments