Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara dua okumak

Rüyada mezara dua okumak

Rüyada mezara dua okumak gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, borcunu ödeyeceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, eline haram para geçeceğine tabir olunur.

Rüyada mezara dua okumak gördüyseniz:

  • Kendinizi politik davranmanızı gerektirecek olayların içinde bulabilirsiniz.

Rüyada mezarlıktan geçerken dua okumak başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlıktan geçip dua okumak ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine, elinin dara düşmeyeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine işarettir.

Rüyada mezarlıkta dua okuduğunu görmek rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, daima ona hürmet göstereceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına işarettir.

Rüyada mezarda dua okumak dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlara dua okumak çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta dua okumak kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın başında dua okumak bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada kendi mezarına dua okumak uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, işlerin günden güne bozulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments