Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kefenini görmek

Rüyada kendi kefenini görmek

Rüyada kendi kefenini görmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada kendi kefenini gördüyseniz:

  • İş hayatınızda biraz ihtiyatlı davranmalısınız.

Rüyada başkasının kefen giydiğini görmek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine tabir olunur.

Rüyada ıslak kefen görmek büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kardeşini kefenle görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, ondan her zaman iyi haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada kefenlenmiş insan görmek iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine tabir olunur.

Rüyada ölüyü kefensiz görmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, en kısa zamanda tüm sıkıntılardan kurtulup elinizin bollaşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine kefen giydirmek endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada annesini kefenli görmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine delalet eder.

Rüyada kefensiz cenaze görmek kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments