Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşini kefenle görmek

Rüyada kardeşini kefenle görmek

Rüyada kardeşini kefenle görmek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, iş hayatında bilgi ve cesaret gerektiren bir mevkiye ulaşmak için çaba gösterileceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine delalet eder.

Rüyada kardeşini kefenle gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirerek veya görüntünüzü yenileyerek kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Rüyada kardeşini kefenli görmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kardeşini kefenle görmek herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, geçim derdi yaşamayacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına delalettir.

Rüyada eşini kefene sarılı görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine yorulur.

Rüyada kefenini hazırlamak hiçbir eksiğinin olmadığı gibi kendisinin her şeyin en çoğuna sahip olacağına, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını kefenli görmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendinin kefenlendiğini görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü kefenlerken görmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, yakında hedefine ulaşacağına işaret eder.

Rüyada kefende insan görmek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments