Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annesini kefenli görmek

Rüyada annesini kefenli görmek

Rüyada annesini kefenli görmek ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, geniş rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada annesini kefenli gördüyseniz:

  • Ya da duygularını anlamaya çalışabilirsiniz.

Rüyada anneyi kefende görmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada annesini kefen içinde görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada anneyi kefenli görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada annesini kefenle görmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, şifaya kavuşacağına inanılır.

Rüyada anneni kefenli görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada annemi kefenli görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada annemi kefenle görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada annesini kefenli görmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, zahmete ve çileye düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments