Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini kefenlenmiş görmek

Rüyada kendini kefenlenmiş görmek

Rüyada kendini kefenlenmiş görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, şansa, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kendini kefenlenmiş gördüyseniz:

  • Ev veya gayrimenkul işlerine odaklanmanızın çok yakında geri dönüşünü alabilirsiniz.

Rüyada kefene sarılmış birini görmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, yüzünün güleceğine, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşayan birini kefenli görmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, hayırlı kararlar alacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının kefen giydiğini görmek sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine yorulur.

Rüyada kefen dikmek tartışmalar yaşanacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birini kefeniyle görmek başarılar elde edileceğine, kazanca ve ekmeğe kavuşacağına dolayısıyla da rahata ereceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kefenini görmek çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada öldüğünü ve kefenlendiğini görmek çok zor şeylerle karşılaşacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş insanı kefenli görmek verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments