Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaka ellemek

Rüyada kaka ellemek

Rüyada kaka ellemek yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, zorlukların günden güne artacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine yorulur.

Rüyada kaka ellemek gördüyseniz:

  • Fazla kendinize güvenmeyin.

Rüyada kaka ellemek yapacağı planların altüst olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, çok iyi işler ortaya konacağına tabir olunur.

Rüyada kendi kakasını ellemek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, her anlamda güçleneceğine tabir olunur.

Rüyada kakaya ellemek üzerinde kafa yoracağına, üzüntülerin sona ereceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedi ellemek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine rivayet eder.

Rüyada kadın memesi ellemek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, zor günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada insan pisliği ellemek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına yorulur.

Rüyada çamuru ellemek yaşanan kötü olayların unutulacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın ellemek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments