Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnının kanadığını görmek

Rüyada karnının kanadığını görmek

Rüyada karnının kanadığını görmek sağlığına kavuşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, çözümlere kavuşacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına işarettir.

Rüyada karnının kanadığını gördüyseniz:

  • Çocuklarınızın maddi durumu, seyahatler veya projeleriniz ya da toplum içindeki duruşunuz kazandığınızdan daha fazla harcama yapılmasını gerektiriyor olabilir.

Rüyada karnının kanadığını görmek isteklerini yerine getireceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine alamet eder.

Rüyada işaret parmağının kanadığını görmek alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sırtının kanadığını görmek zor günlerin biteceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine tabir olunur.

Rüyada uçağın kanadında uçmak eğlenceli mekânlara gideceğine, duygularının ön plana çıkacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişlerinin döküldüğünü ve kanadığını görmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, geçici maddi kriz yaşamaya yorulurken, rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dilin kanadığını görmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına inanılır.

Rüyada kanatlı köpek görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına delalettir.

Rüyada kanatlı melek görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments