Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağının kanadığını görmek

Rüyada kulağının kanadığını görmek

Rüyada kulağının kanadığını görmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kulağının kanadığını gördüyseniz:

  • Belli alanlarda durumunuzu haklı veya mazur göstermek için gerçeklerin üzerinden geçmenizde fayda var.

Rüyada kulağının kanadığını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulağın kanadığını görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine işarettir.

Rüyada birinin kulağının kanadığını görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kulak memesinin kanadığını görmek işlerin büyük kazanç getireceğine, inancının eksileceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine delalettir.

Rüyada göğsünün kanadığını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Rüyada sırtının kanadığını görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, kimseye borçlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının burnunun kanadığını görmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, kafasını toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnunu kanadığını görmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments