Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı insan görmek

Rüyada kanatlı insan görmek

Rüyada kanatlı insan görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, zorlukların bir anda biteceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına işarettir.

Rüyada kanatlı insan gördüyseniz:

  • Taraf olmak istemediğiniz halde sizi sinirlendirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada kanatlı insan görmek sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına inanılır.

Rüyada insanda kanat görmek sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalettir.

Rüyada kanatlı böcek görmek hayırlı işe, başarılara yeni başarılar katılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına inanılır.

Rüyada dişin düşüp kanadığını görmek iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada büyük kanat görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, gün sayacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada parmağının kanadığını görmek emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına inanılır.

Rüyada güvercin kanadı görmek girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kanatlarla uçtuğunu görmek yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, geçiminin yerinde olacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Edie

Allah’ın Selamı üzerinize olsun…Ben rüyamda bir tanıdığımın gitmesini engellemek için kanatlarını kopardım…Ama sorun etmedi…Bu ne anlama geliyor?