Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kanatlı kedi görmek

Rüyada kanatlı kedi görmek

Rüyada kanatlı kedi görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, dünya malı edineceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada kanatlı kedi gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da bazı büyük alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada kanatlı kedi görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kanatlı domuz görmek horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kanatlı kaplumbağa görmek güçsüz ve nefessiz kalacağına, birçok ortaklık kurulacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşinin burnunun kanadığını görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, mutlu bir beraberlik yaşayacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin burnunun kanadığını görmek güzel huylarının değişeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına tabir olunur.

Rüyada kanatlı kuzu görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine işaret eder.

Rüyada kanatlı kapı görmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, iç dünyasının zenginleşeceğine, öz güveninin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evde kanatlı karınca görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments