Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişin düşüp kanadığını görmek

Rüyada dişin düşüp kanadığını görmek

Rüyada dişin düşüp kanadığını görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, maddi olarak zarar edileceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, kafasının rahat olacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına delalet eder.

Rüyada dişin düşüp kanadığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, akrabalarınız veya komşularınızla ilişkilerinizde yanlış anlaşılmalara veya yanılgılara bağlı problemler yaşanabilir.

Rüyada dişinin düştüğünü ve kanadığını görmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına tabir olunur.

Rüyada dişin düşüp kanadığını görmek özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına yorulur.

Rüyada dişinin kırıldığını ve kanadığını görmek güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına inanılır.

Rüyada dişin çıkıp kanadığını görmek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine inanılır.

Rüyada dişin çıktığını ve kanadığını görmek ondan manevi anlamda zarar göreceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişin kanadığını görmek işlerinin çok açılacağına, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, haksızlığa uğranacağına rivayet eder.

Rüyada dişinin kırılıp kanadığını görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada dişinin çıktığını ve kanadığını görmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments