Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözlük satın almak

Rüyada gözlük satın almak

Rüyada gözlük satın almak yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlük satın almak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin sabit fikir haline gelmesi sizi üzüyor olabilir.

Rüyada güneş gözlüğü satın almak hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada güneş gözlüğü satın aldığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada gözlük satın almak kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi gözlüklü görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi gözlüğünü kırmak attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlüklü erkek görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına işarettir.

Rüyada gözlüklü kadın görmek yaşam standartlarını yükselteceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına delalettir.

Rüyada altın gözlük takmak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments