Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin göğsünü emmek

Rüyada sevgilinin göğsünü emmek

Rüyada sevgilinin göğsünü emmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, maddi çıkmazların biteceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine işarettir.

Rüyada sevgilinin göğsünü emmek gördüyseniz:

  • Herhangi bir işareti ortada olmasa da, her şeyin yolunda gideceğine dair inancınızı kaybetmemelisiniz.

Rüyada sevgilinin göğsünü emmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına inanılır.

Rüyada kendi göğsünü emdiğini görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin göğsünden süt emmek aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, o kapıyı kapatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadının göğsünü emmek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına yorulur.

Rüyada göğsünü emmek bereket ve mutluluk elde edeceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada bayan göğsü emmek yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına alamet eder.

Rüyada erkek göğsü emmek başarıya giden yollarının açılacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına ve sayısız fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada bir kadının göğsünü emmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments