Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kadının göğsünü emmek

Rüyada bir kadının göğsünü emmek

Rüyada bir kadının göğsünü emmek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, hainlik yapacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, dilediği gibi yaşayacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine yorulur.

Rüyada bir kadının göğsünü emmek gördüyseniz:

  • Kendinizi tamamen belirlediğiniz hedefe verebilirsiniz.

Rüyada kadının göğsünü emmek direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadının göğsünü emmek hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, yakın bir zaman içinde alacağı kötü bir haberden ötürü büyük bir zorluk çekeceğine işaret eder.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kadın göğsü emmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine delalet eder.

Rüyada göğsünü emdirmek maddi açıdan dibe vurulacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bayan göğsü emmek iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine yorulur.

Rüyada kendi göğsünü emmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işaret eder.

Rüyada başkasının göğsünü emmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, maddi sıkıntılarından kurtulacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments