Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın göğsü emmek

Rüyada kadın göğsü emmek

Rüyada kadın göğsü emmek mutluluk ve huzur bulacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, duygularının karşılıklı olacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kadın göğsü emmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi yakın ilgi beklerken, sizin işlerinizle fazla uğraşmanız, biraz da gözünüzün dışarıda olması onun kırılmasına neden olabilir.

Rüyada bir kadının göğsünü emmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına rivayet eder.

Rüyada kadının göğsünü emmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, şansının döneceğine, kısmetlerinin açılacağına alamet eder.

Rüyada kadın göğsünden süt emmek sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kadın göğsü emmek çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin göğsünü emdiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin göğsünü emmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine inanılır.

Rüyada göğsünü emdiğini görmek kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, zorlukların biteceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin göğsünü emmek girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments