Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını kilolu görmek

Rüyada arkadaşını kilolu görmek

Rüyada arkadaşını kilolu görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kilolu gördüyseniz:

  • Devamlılık zorunluluğu olmayan ilişkileri sonlandırmak ya da devam etmesi için gereken şeyleri yapmak yolunda adımlar atabilirsiniz.

Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, yolculuğa çıkmaya işarettir.

Rüyada arkadaşını kilo vermiş görmek Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, her açıdan farklılıklar olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kilo verdiğini görmek işinin başından ayrılmayacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına delalettir.

Rüyada arkadaşını kilo almış görmek daha fazla gelir sahibi olacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşı kilolu görmek hayatta büyük değişiklikler ve yenilikler yapılacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşını kilolu görmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, akıllı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada kilo tartmak kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşini kilolu görmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments