Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşını kilo vermiş görmek

Rüyada arkadaşını kilo vermiş görmek

Rüyada arkadaşını kilo vermiş görmek çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşını kilo vermiş gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeye hazır olun.

Rüyada arkadaşının kilo aldığını görmek yokluğa, darlığa düşeceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını kilolu görmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşını kilo almış görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, büyük kazanç sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının kilo verdiğini görmek yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, prestij sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını kilo vermiş görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşı kilolu görmek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kilolu bebek görmek çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, hayal ettiği gibi bir yaşama kavuşacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada başkasını kilo almış görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments