Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerine kına yakılmış görmek

Rüyada ellerine kına yakılmış görmek

Rüyada ellerine kına yakılmış görmek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, hayat daha olumlu bakılacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, anne baba duası alınacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ellerine kına yakılmış gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda sınırlandırılmaya veya kısıtlanmaya hazır olmayabilirler ya da sınırlarını bilmeden davranıyor olabilirler.

Rüyada başkasının eline kına yakıldığını görmek kazancının artacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada elinde kına yakılmış görmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eline kına yakılmış görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada birinin eline kına yakıldığını görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, işlerin kapanacağına, bir süre zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ele kına yakılmak çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine yorulur.

Rüyada kendi eline kına yakıldığını görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ellerine kına yakılmış görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, masa başı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kına yakılmış el görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, rızkının kesileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments