Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerinde kına görmek

Rüyada ellerinde kına görmek

Rüyada ellerinde kına görmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına alamet eder.

Rüyada ellerinde kına gördüyseniz:

  • İş yerinizde ya da yaşadığınız yerde yapabileceğiniz değişikliklere odaklanmalısınız.

Rüyada elleri kınalı olmak yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine delalet eder.

Rüyada ölünün elinde kına görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kına eline yakmak hedeflerini gerçekleştireceğine, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki ele kına yakmak yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına alamet eder.

Rüyada el ve ayağa kına yakmak kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ellerine kına görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eline ve ayağına kına yakmak güçten düşeceğine, yorulacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendi eline kına yakıldığını görmek sorunların üzüntülere neden olacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments