Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemerle dövülmek

Rüyada kemerle dövülmek

Rüyada kemerle dövülmek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına alamet eder.

Rüyada kemerle dövülmek gördüyseniz:

  • Sadece kendi fikirlerini, isteklerini veya koşullarını anons etmekle meşguller.

Rüyada kadın kemeri görmek sahip olduğu nimetin artacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı kemer takmak bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayakkabı ve kemer görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine alamet eder.

Rüyada köprü kemeri görmek yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kemerle kavga etmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, uzak bir yola gidileceğine delalettir.

Rüyada siyah kemer görmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına delalet eder.

Rüyada su kemeri görmek hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine tabir olunur.

Rüyada kemerle dövülmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments