Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprü kemeri görmek

Rüyada köprü kemeri görmek

Rüyada köprü kemeri görmek sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına işaret eder.

Rüyada köprü kemeri gördüyseniz:

  • Acil müdahale etmek istediğiniz konularda, diğerlerinin meşgul veya tatilde olması nedeniyle ilerleyemeyebilirsiniz.

Rüyada köprü kemeri görmek elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına işaret eder.

Rüyada altın rengi kemer görmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada altın kemer görmek yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada bina kemeri görmek çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada birini kemerle dövmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine işarettir.

Rüyada bel kemeri görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski kemer görmek huzurlu ve sakin bir yaşama, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yırtık kemer görmek ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments