Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kemer görmek

Rüyada siyah kemer görmek

Rüyada siyah kemer görmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, tüm dileklerin tutacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, başarıdan başarıya koşacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına işarettir.

Rüyada siyah kemer gördüyseniz:

  • Belli bir öneri, teklif veya davet kulağınıza hoş gelmiyorsa ya da başka beklentileriniz varsa onay vermek zorunda değilsiniz.

Rüyada siyah kemer almak gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, her daim temkinli olacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada siyah deri kemer görmek iyi bir zanaatkar olunacağına, moralinin yükseleceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah kemer görmek sağlam bir kariyer edineceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kemer taktığını görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah kemer takmak aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kemer görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, başına uğursuz olayların geleceğine inanılır.

Rüyada kemer sıkmak huzurunun ve neşesinin bozulacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kemer görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments