Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı ve kemer görmek

Rüyada ayakkabı ve kemer görmek

Rüyada ayakkabı ve kemer görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, gönlünün rahata ereceğine, eğlenceli günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayakkabı ve kemer gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ters düşmek yerine, fikirlerini can kulağıyla dinlemenizin size farklı şekillerde katkıları olabilir.

Rüyada ayakkabı ve kemer görmek bereket ve zenginliğe kavuşacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine kemer takmak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beline altın kemer takmak düşmanlıkların biteceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına rivayet eder.

Rüyada kemerle dövülmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, yanlış kişilere denk geleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kemer taktığını görmek bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine delalet eder.

Rüyada kemer takmak bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kemer taktığını görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, erken evlilik yapacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına işaret eder.

Rüyada altın kemer görmek işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments