Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kemeri görmek

Rüyada su kemeri görmek

Rüyada su kemeri görmek başarısız olacağına bu durumun da kendisine mutsuzluk ve gözyaşı getireceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine, hayırlı bir kısmet çıkacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su kemeri gördüyseniz:

  • Geyik muhabbeti eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada su kemeri görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada rugan kemer görmek fırsatların daha büyük getirileri olacağına, sahip olduklarının eksileceğine, hayatında sürpriz gelişmeler meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık kemer görmek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada bina kemeri görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz kemer almak korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına işarettir.

Rüyada yırtık kemer görmek yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, sosyal konumunun değişeceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına delalet eder.

Rüyada yeşil kemer görmek hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına alamet eder.

Rüyada siyah kemer takmak ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments