Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemerle kavga etmek

Rüyada kemerle kavga etmek

Rüyada kemerle kavga etmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, üzüntülerinin son bulacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına, kredi çekileceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına yorulur.

Rüyada kemerle kavga etmek gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalardan, size baskı kurmaya çalışan ya da sizinle ilgisi olmayan ek sorumluluklar yükleyen kişilerden uzak durun.

Rüyada kemerle kavga etmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine yorulur.

Rüyada yeşil kemer görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine inanılır.

Rüyada kırık kemer görmek onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beline kemer takmak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine alamet eder.

Rüyada kemer satın almak maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına işarettir.

Rüyada siyah kemer görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabada emniyet kemeri takmak eğlenceli günler geçirileceğine, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boynuna kemer takmak bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments