Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın kemeri görmek

Rüyada kadın kemeri görmek

Rüyada kadın kemeri görmek kapanan bütün kapıların açılacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, işlerin ve düzenin bozulacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada kadın kemeri gördüyseniz:

  • Küçük iş planlarınızı büyütebilirsiniz.

Rüyada kadın kemeri görmek çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kemer görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine yorulur.

Rüyada deri kemer takmak onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kopuk kemer görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada köprü kemeri görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah deri kemer görmek zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına yorulur.

Rüyada mavi kemer görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına, eşi ile arasının açılacağına delalet eder.

Rüyada kopmuş kemer görmek her geçen gün başarılarının artacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments