Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemer hediye etmek

Rüyada kemer hediye etmek

Rüyada kemer hediye etmek idealist davranacağına, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada kemer hediye etmek gördüyseniz:

  • Kimsenin dikkatini çekmek için harcama yapmak zorunda değilsiniz.

Rüyada hediye kemer almak eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada kemer hediye etmek sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada kemer hediye almak en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada elbise kemeri görmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köprü kemeri görmek çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bina kemeri görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine işaret eder.

Rüyada kemerinin koptuğunu görmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kemer takmak huzurlu bir yaşam sürüleceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments