Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina kemeri görmek

Rüyada bina kemeri görmek

Rüyada bina kemeri görmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, hayırlı adımlar atacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına işarettir.

Rüyada bina kemeri gördüyseniz:

  • Kötü alışkanlıklarınızı veya boşa harcanan zaman ya da para anlamına gelen işlerinizi bir kenara bırakın.

Rüyada bina kemeri görmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, çok sevileceğine işarettir.

Rüyada köprü kemeri görmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı ve kemer görmek onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, iş sahibi olunacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine yorulur.

Rüyada boncuklu kemer görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini kemerle dövmek yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok pişmanlık duyacağına inanılır.

Rüyada erkek kemer görmek yuva kuracağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine yorulur.

Rüyada mavi kemer takmak yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada erkek kemeri görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments