Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemer hediye almak

Rüyada kemer hediye almak

Rüyada kemer hediye almak ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, kazancın daha da arttırılacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kemer hediye almak gördüyseniz:

  • Aile, ev, gayrimenkul başlıklı konularda istediğiniz gibi gitmeyen yerleri dile getirebilirsiniz.

Rüyada kemer hediye almak en karanlık zamanında elinden tutacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada hediye kemer almak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada kemer hediye etmek maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada kemer tokası görmek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada elbise kemeri görmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine işaret eder.

Rüyada mor kemer görmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kemerle dövüldüğünü görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine inanılır.

Rüyada belinde kemer görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, özlem gidereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments