Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kemerinin koptuğunu görmek

Rüyada kemerinin koptuğunu görmek

Rüyada kemerinin koptuğunu görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, durgunlaşacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kemerinin koptuğunu gördüyseniz:

  • Size olumlu etkisi olacak ya da olumlu değişiklikler yapmanızı sağlayacak konularda girişimlerde bulunabilir veya bağlayıcı sözler verebilirsiniz.

Rüyada kemer satın almak her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, zorlukların aşılacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada siyah kemer takmak tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine işarettir.

Rüyada boncuklu kemer görmek hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yeni yerler göreceğine inanılır.

Rüyada kemer çıkartmak hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kemer görmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada eski kemer görmek malından ve parasından ziyan edeceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, hayatına bakacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı kemer görmek kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına inanılır.

Rüyada kahverengi kemer görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments